Sleep Scandinavia AS, Teknologiveien 4, 8517  NARVIK

Info@Sleep.no  

Tlf. 67 11 03 17

Besøk oss på Facebook!

 MiteBlock middtrekk, produkter

  • MiteBlock Putetrekk
  • MiteBlock Madrasstrekk
  • MiteBlock Dynetrekk
  • MiteBlock Lakenpose

MiteBlock middtrekk legges utenpå pute, madrass og dyne og lukkes med glidelås.

MiteBlock Putetrekk: Den mest brukte størrelsen er 50x70 cm.  Husk å riste puta godt ute når du skifter på senga, uavhengig av om du har middtrekk eller ikke.  Dette for å få bort middens avføring som er det vi faktisk reagerer på.  Refusjonsordning for ett putetrekk når man er under 16 år og har dokumentert middallergi.

MiteBlock Madrasstrekk: Har du overmadrass er det kun denne du skal ha middtrekk på.  Mål bredde, lengde og tykkelse (f.eks. 90x200x5 cm) før du bestiller.  Siden trekket skal lukkes med glidelås er det viktig at det er passe stort.  Det er alltid kun den øverste madrassen man skal ha middtrekk til, og har man kun rammemadrass (med ben) må man bestille egeet rammemadrasstrekk.  Dette trekket har bånd som knytes fast i bena.  Refusjonsordning for ett madrasstrekk til enkeltseng (maks. 120 cm bredde) når man er under 16 år og har dokumentert middallergi.

MiteBlock dynetrekk: 140x200 cm er mest vanlig størrelse.  Dynetrekk er ikke refusjonsberettiget, men er anbefalt for å få optimal effekt.  Dersom du ikke har middtrekk på dyna, vil midden gå fra dyna til senga på jakt etter næring, og vil legge igjen plagsom avføring. 

MiteBlock lakenpose: Beregnet for allergikere på tur.  Sydd som en lakenpose med egen lomme som puta legges inn i.  Beskytter mot midd i fremmede senger.

MiteBlock barnestørrelser: Det finnes egene størrelser og priser for middtrekk til barnesenger, se oversikt i nettbutikken.

 

Sleep Scandinavia ASTelefon: 67110317Nettstedskart